Keep Your Home Looking Instagram-Ready

Păstrați-vă casa să arate gata pentru Instagram

13.11.2022, Comunicat de presă de la TechTimes

Casele moderne ne atrag din articole de reviste și videoclipuri Instagram, cu suprafețe impecabile și bucătării strălucitoare. Este plăcut de privit, dar poate fi și intimidant.

Provocarea devine și mai mare dacă avem animale de companie sau copii.

The Robot aspirator Verefa V60 Pro este instrumentul tău esențial pentru a menține o casă fără pată, chiar dacă ai animale de companie și chiar dacă nu ești acasă.

Iată cu ce se laudă Verefa V60 Pro:

Autogolire: V60 se golește singur la baza sa de acasă, odată ce sacul de praf este plin

Goliți sacul de praf o dată pe lună, fără a vă murdari mâinile

Super-aspirație de 2700Pa (comparativ cu 600Pa pentru majoritatea modelelor)

Continuă să funcționeze timp de 120 de minute (două ore) o dată

Controlat prin comandă vocală (Google sau Alexa), telecomandă sau aplicație

Folosind aplicația, puteți face o programare pentru ca V60 Pro să curețe și să urmăriți progresul în timp real. De asemenea, puteți controla de la distanță V60 Pro folosind aplicația.

Cum vă lasă V60 Pro locul atât de bine? Atâția factori intră în V60 Pro ca aspirator robot cu golire automată supremă.

Modelul Z preprogramat înseamnă că V60 Pro curăță fiecare colț fără a pierde niciun loc. Modelul Z evită, de asemenea, o capcană comună a altor agenți de curățare care folosesc navigarea aleatorie: curățarea excesivă a unei zone. V60 Pro curăță totul, doar cantitatea potrivită.

Navigația inteligentă Gyro SLAM de la Verefa și senzorul de cale optică ajută V60 pro să-și găsească drumul în colțurile pe care alte aspiratoare robot le-ar putea rata.

Algoritmul Spatial AI+ care alimentează V60 Pro este super-inteligent, modelează, poziționează și recunoaște mediul său în timp real. Își învață drumul prin casa ta. V60 Pro știe, de asemenea, cum să evite loviturile și să aranjeze colțurile.

Când V60 Pro trece pe covoare, Auto Boost este activat, crescând aspirația pentru a îndepărta puternic praful, murdăria și părul de animale - un favorit special al lui V60 Pro. Performanța de curățare este cea mai bună pe covoarele cu grădini mici și medii.

V60 Pro îți menține casa curată în patru moduri diferite

Curățare automată, unde V60 Pro este pe pilot automat și își folosește sistemul de navigație pentru a vă curăța întreaga cameră.

Curățenie programată, atunci când programați dinainte o curățenie la ora pe care o alegeți, chiar dacă nu sunteți acasă.

Spot Cleaning, un mod de curățare în profunzime pentru zone specifice care au nevoie de TLC suplimentar.

Curățare controlată de la distanță, în care utilizați aplicația Verefa Life sau telecomanda furnizată pentru a direcționa manual V60 Pro.

Siguranța este pe primul loc. V60 Pro este echipat cu senzori dedicati anti-cădere și anti-loc pentru a menține suprafețele casei dvs. - și unitatea - în siguranță.

De asemenea, puteți spune robotului unde să nu meargă prin crearea unor zone „interzise”, de exemplu atunci când copiii sau animalele de companie pot fi în zonă și nu doriți ca mașina să fie în preajma lor. Puteți achiziționa separat benzi magnetice pentru a anunța robotul în mod automat unde să nu meargă.

Nu este nevoie să te sclavi la un vid. Pur și simplu spune-i lui V60 ce trebuie să facă - control vocal disponibil prin voce Alexa sau Google, folosește telecomanda furnizată sau aplicația mobilă disponibilă pentru iOS sau Android - și lasă-l să-și facă magia.

Înapoi la blog